ŞENYURT - ESENTEPE TOKİ KONUTLARINA YOĞUN TALEP

Osmancık Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile yapılacak olan Esentepe Şenyurt TOKİ Konutları yoğun ilgi görüyor.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Osmancık Belediyesindeki başvuru noktasında uzun kuyruklar oluşturdu.

3 GÜNDE 350 BAŞVURU

Osmancık Belediyesindeki başvuru noktasında yoğunluk 3 gündür devam ediyor. Şimdiye kadar 350 kişini bankaya peşinat yatırarak başvurusunu tamamladı, yaklaşık 400 kişi de başvuru yapmak üzere form aldı.

İLK ETAPTA 138 KONUT YAPILACAK

Şenyurt- Esentepe TOKİ projesi kapsamında ilk etapta 78’i alt gelir grubu olmak üzere 138 konut inşa edilecek.

Alt gelir grubu konutlara başvurmak isteyen vatandaşların aylık hane gelirinin 3 bin 200 TL’nin altında olduğunu belgelemesi gerekiyor.

KONUTLAR KURA İLE TESLİM EDİLECEK

Şenyurt mahallesine yapılacak 138 konut, başvuru yapanlar arasında kura çekilerek teslim edilecek. Kurada hak sahibi olamayan vatandaşların ödediği peşinat TOKİ tarafından iade edilecek.

Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları için başvurular 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek.