Osmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Girdi

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Çorum, Merzifon ve Ankara peronları faaliyete başladı.

Osmancık Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Osmancık’tan Çorum, Merzifon ve Ankara istikametine ilk seferler düzenlendi.

İLÇENİN 30 YILLIK HAYALİ

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminalinin ilçenin 30 yıllık hayali olduğunu belirterek “Yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğümüz Şehirlerarası Otobüs Terminali bu gün fiili olarak açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Uzun zamandır hayalini ettiğimiz Osmancık terminali gerçekleşmiş oldu. Bu güne kadar hizmet verilen yer şehrimize, halkımıza, esnafımıza yakışmıyordu. Yeni terminalde hem esnafımız hem de vatandaşımız daha kaliteli bir hizmet almış olacaktır” dedi

Karataş, yeni otobüs terminalinin ilk yolcularına çikolata ikram ederek hayırlı yolcular temennisinde bulundu.

D100 Karayoluna inşa edilen ve ilçenin modern anlamda ilk otobüs terminali olan Osmancık Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için yaklaşık 5.5 Milyon TL yatırım yapıldı.