Belediye Başkanı Sayın Hamza Karataş'ın Özgeçmişi

1965 yılında Osmancık’ta doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Osmancık’ta, liseyi Çorum İmam Hatip Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimini Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı.

Bir süre özel sektörde muhasebecilik yaptı. 4 yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çalıştıktan sonra, Naklen Altındağ Belediyesi’ne geçti. Altındağ Belediyesi’nde 2 yıl Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcılığı, 8 yıl İktisat Müdürlüğü, 3 yıl Teftiş Kurulu Başkanlığı, 2 yıl Müfettiş olarak görev yaptı.

Ayrıca 8 yıl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’nde Altındağ Belediyesi ‘ni temsilen görev yaptı.

Osmancıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminde 2 dönem görev yaptıktan sonra, Altındağ Çevreyi Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığı yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında 3 yıl daire başkanlığı görevinde bulundu.

Hamza Karataş evli ve 3 çocuk babasıdır.